PE Maraton #21

Site Overlay

PE Maraton #21

Løbsdato: 25/03/2023
Adresse: Ugandavej 184, Kastrup, Danmark
Kastrup, Hovedstaden
Distancer: Halvmarathon, Marathon, 7 km, 14 km, 28 km, 35 km
Pris: 75,- kr.
Underlag: Asfalt, Grus, Skovsti
Specialløb: Cannonball (løb)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Nej
Rutebeskrivelse

Pinseskoven på Kalvebod Fælled. Der er åbent for tilmeldinger til distancerne 7, 14, 21,1, 28, 35 og 42,2 ​km. Underlaget er blandet med lige dele asfalt, grus og skovstier.

 

Om PE Maraton #21

Startgebyr: 75,- kr. inkl. medalje og depot med vand, sodavand, chokolade m.m. 25,- kr. af startgebyret går ubeskåret til at hjælpe børn i Filippinerne. Tilmelding på MobilePay til 60662442. Skriv dato eller #løbsnummer, samt hvilken distance du vil løbe. Når vi modtager din betaling, er du sikret en plads på startlisten. Maks. 50 deltagere. Ved afbud senere end 24 timer før start refunderes startgebyr ikke, og startnummer kan ikke overflyttes til en senere dato. Klub 100 Marathon og Halvmarathon Danmarks regler for ranglistekvalificerende løb gælder.

Yderligere info

NB: Når du tilmelder dig, giver du PE Maraton lov til at offentliggøre dit navn på deltagerlisten samt dit resultat. Resultatlisten vil blive lagt op på Facebook samt under vores event på motionsløb.dk og motionskalender.dk. Ydermere giver du tilladelse til, at eventuelle billeder fra løbene, såsom startfoto og billeder ude fra ruten, må lægges op på vores Facebook-side samt evt. deles i andre relevante grupper. Vi kan ikke love, at der fra gang til gang er opsyn med vores pavillon under løbet, så henstilling af personlige ejendele sker på eget ansvar. Ligeledes er deltagelse på eget ansvar. Vi beder også jer som deltagere om at vise hensyn til andre mennesker og dyr, som måtte være ude at nyde naturen ligesom os. Vi glæder os til at se jer!