Ree Park Safari Run 2022

Site Overlay
Løbsdato: 30/04/2022
By og landsdel: Ebeltoft, Østjylland
Ree Park Safari, Stubbe Søvej, Ebeltoft, Danmark
Distancer: 5 km., 10 km., 3 km
Pris: Barn 3-14 år: Pris pr. deltager
Til og med 1. mar 2022 11:59 189,00 DKK + gebyr
Fra 1. mar 2022 12:00 215,00 DKK + gebyr


Voksen: Pris pr. deltager
Til og med 1. mar 2022 11:59 289,00 DKK + gebyr
Fra 1. mar 2022 12:00 315,00 DKK + gebyr


Håndteringsgebyr: 10,00 DKK pr. deltager
Specialløb: Adventure (løb, ocr)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Chip
Rutebeskrivelse

Ruten tager dig rundt på en smuk tur i safariparken, hvor du blandt andet kommer forbi Løvernes Katanga Hill, et fantastisk anlæg i bakket terræn med lange træbroer og en klippeformation på toppen i bedste Løvernes Konge stil. Glæd dig også til busksavannen, hvor geparderne med en topfart på over 110 km/t højst sandsynligt vil vinde bakkespurten og ikke mindst prærien, hvor de nordamerikanske sortbjørne holder til, og kan følge løbet fra deres udkigspost i trætoppene. Det bliver uden tvivl et unikt løb, og vi garanterer for en fantastisk og oplevelsesrig dag.

Om Ree Park Safari Run 2022

Deltagerne løber side om side med blandt andet løver, giraffer, bjørne, ulve - og naturligvis verdens hurtigste løber – geparden. Det bliver en helt unik løbeoplevelse, og du bestemmer naturligvis selv, om du løber for sjov eller for alvor. Ree Park Safari holder lukket for andre gæster, så sæt hele dagen af til dette begivenhedsrige heldagsarrangement. Familien til deltagerne er selvfølgelig meget velkommen

Yderligere info

Som deltager i Ree Park Safari Run kan du have god samvittighed på flere fronter. Udover at have fået pulsen op og rørt benene, bidrager du til at nedsætte krybskytteri på elefanter i Afrika og støtte lokale kvinder i Masai Mara området.

Pengene bliver samlet ind via deltagergebyret til løbet. Alle voksne har doneret 50 kr. og børn 30 kr. til det gode formål. Og pengene gør virkelig en forskel. ”Vi har allerede set effekten af de indsamlede penge fra sidste års løb” fortæller Jesper Stagegaard, der er direktør i Ree Park.

 

DETTE FÅR DU: 

  • Only Play T-shirt (værdi 299 kr.)
  • Gratis adgang til Ree Park efter løbet (værdi 190 kr.)
  • Unik løbsrute igennem Ree Park
  • Mulighed for at købe sæsonkort til reduceret pris
  • Chip tidtagning
  • Væskedepot på ruterne og frisk frugt i mål
  • Mulighed for tilkøb af grilltallerken, der kan nydes i parken
  • En fantastisk hyggelig dag