Ree Park Safari Run

Information Løbsdato:28/04/2019 Startsted og tid : By og landsdel:Gravlev, Østjylland Distancer: 5 km., 10 km., 3 km

Pris:169,00 (børn og 269,00 voksne . Dertil kommer et tilmeldingsgebyr på 10kr. Underlag: Andet, Asfalt, Grus, Græs, Sand, Skovsti Specialløb: Adventure (løb) Rute bemærkninger: Betydelige stigningerBetydelige stigninger Tilmelding på dagen:
Rutebeskrivelse

3 distancer der alle afsluttes med 3km inde i selve Ree Park Safari Park. Alle 3 distancer starter på Stubbe Søvej (lige udenfor Ree Parks hovedindgang). 3km løbet foregår udelukkende inde i parken. 5km løbet starter med 2,5km udenfor parken på asfalt, inden man løber ind i parken på bagsiden. 10km rutem starter med 7,5km ude i naturen og skoven vest for Parken, inden man løber ind i parken på bagsiden. Startnummeret giver adgang til Parken resten af dagen, så man har god tid til at se dyrene. Der er mulighed for tilkøb af grillpakke. Løber afvikles over 2 dage ( Lørdagens løb er udsolgt). Der er præmier til alle M/K vinderne af de 3 distancer.

Om Ree Park Safari Run

Ruten tager dig rundt på en smuk tur i safariparken, hvor du blandt andet kommer forbi Løvernes Katanga Hill, et fantastisk anlæg i bakket terræn med lange træbroer og en klippeformation på toppen i bedste Løvernes Konge stil. Glæd dig også til busksavannen, hvor geparderne med en topfart på over 110 km/t højst sandsynligt vil vinde bakkespurten og ikke mindst prærien, hvor de nordamerikanske sortbjørne holder til, og kan følge løbet fra deres udkigspost i trætoppene. Det bliver uden tvivl et unikt løb, og vi garanterer for en fantastisk og oplevelsesrig dag.

Bad og omklædning:
DAF OPMÅLT DISTANCE:Nej
TIDSMÅLING:Chip
Yderligere info

10 KM TRAIL LØB

Specielt 10 km ruten vil være anderledes og mere krævende end de andre ruter, idet den nogle steder har momenter af trail. Både 5 og 10 km ruterne går uden for parken på en skøn natursti. Trailløb betyder, at stierne ikke er kunstigt belagte og der vil være flere brud i løberytmen, end hvis det havde været et almindeligt asfaltløb. Meld dig til 10 km ruten, hvis du ønsker ekstra udfordringer i et varieret terræn.

LØBET FOR HELE FAMILIEN

Ree Park Safari Run er et løb, hvor hele familien kan være med. Du kan vælge mellem tre forskellige distancer: 3 km (løb og walk), 5 km eller 10 km. Hele 3 km ruten forløber på broer og stier inde i parken, og selv de mindste børn kan være med. For de mere udholdende løbere er der 5 eller 10 km ruter. Lad dit pulsur blive hjemme og nyd oplevelsen med dyrerne i stedet for at fokusere på en god tid. Ruterne er ikke DAF opmålte, hvilket betyder, at de ikke vil være helt nøjagtige.