Riis Skov Trail AFLYST

Løbsdato: 05/05/2020
By og landsdel: Aarhus, Østjylland
Salonvejen 3, 8240 Risskov, Danmark
Distancer: 11 km, 5,5 km

Pris: 175,- frem til 01. april derefter 199,- ( dertil kommer et tilmeldingsgebyr på 10kr)
Underlag: Andet, Asfalt, Grus, Græs, Sand, Skovsti
Specialløb: Trailløb (løb)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Chip
Rute bemærkninger: Betydelige stigningerBetydelige stigninger
Rutebeskrivelse
  • 5,5 km ruten 
    Ruten hvor alle kan være med, da den er forholdsvis kort men bestemt ikke mindre spændende. Vælg denne rute, hvis du bare må en tur rundt i bakkerne og i det hele taget synes, at det er udfordrende med et varieret underlag, smalle skovstier, rødder, sten, trapper og ikke mindst den berygtede Djævlebakke. Undervejs passerer ruten UNO Friluftscenter, det nyrenoverede vandrehjem i Riis Skov og Sjette Frederiks Kro.
  • 11 km ruten
    Vælg denne rute, hvis du er til bakker, varieret underlag med smalle skovstier, rødder, sten, sand og trapper – vi lover, du nok skal få sved på panden efter at have besteget bl.a. den berygtede djævlebakke. Derudover byder denne rute på væltede træer, vandløb, sandstrand og den smukke brostenbelagte tur langs vandet. Undervejs på ruten passeres blandt andet Margrethestenen, Tumlepladsen, Badeanstalten Den Permanente, Ferdinandpladsen og Sjette Frederiks Kro.

Om Riis Skov Trail AFLYST

RUTERNE
Start og mål ligger ved Sjette Frederiks Kro, hvilket giver mulighed for både spændende, varierede og krævende ruter. Vi har alle de fede spor og stigninger med og krydret dem med endnu mere af det virkelig sjove trailløb. Alle starter med at løbe op ad Salonvejen, en stigning som kan tage pusten fra de fleste, og derefter fortsætter turen ud på de mange stier. Det eneste, du skal gøre, er at holde løbeformen ved lige i vinter, så du kan skyde foråret igang med Riis Skov Trail. Begge distancer løbes på cirka 10% asfalt.

Yderligere info

START- OG MÅLOMRÅDE

Vi mødes ved Sjette Frederiks Kro, hvor skoven rammer start- og målområdet hyggeligt ind, og man kan nyde udsigten til havet og Badeanstalten, Den Permanente. Ruten går på den sidste del af turen gennem målområdet, så løberne kan hyldes inden den sidste bakke i skoven angribes.

For jer, der ikke har fået nok natur- og sanseoplevelser, er der mulighed for at snuppe en frisk havdukkert fra kysten kun et stenkast fra målområdet.

Adresse: Sjette Frederiks Kro, Salonvejen 1, 8240 Risskov.

Løbet var udsolgt i 2018.