Sdr. Omme Løbet 2018

Løbsdato: 08/05/2018
Startsted og tid : 19:00:00
By og landsdel: Sdr. Omme, Midt- og Vestjylland
Stadion Alle 16, 7260 Sønder-Omme, Danmark
Distancer: 5 km, 10 km
Pris: DKK 80,00 + onlinegebyr 12,50 / Børneløb gratis / Eftertilmeldingsgebyr +DKK 30,-
Underlag: Asfalt, Grus
Specialløb: Børneløb (løb, cykling, OCR, triathlon, duathlon)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Ja
TIDSMÅLING: Chip
Rute bemærkninger: Egnet til personlig rekordEgnet til personlig rekord
Tilmelding på dagen: Ja
Rutebeskrivelse

Sdr. Omme Løbet 2018 afvikles på en flad, hurtig og tilskuervenlig 2,5 km rundstrækning ind og ud af Sdr. Omme Stadion. Det bliver et festligt gadeløb, med løbere i begge retninger på Stadion Allé. Ruten er DAF-opmålt og tydeligt markeret med km-skilte. Underlaget består af 95% asfaltvej og 5% hårdt pakket grusvej ind og ud af stadion. Officials og førercykel vil guide deltagerne undervejs.

Forplejning
Væskedepot med vand og energidrik. I målområdet vil der være vand og frugt. Hyggelig afslutning med gratis tag-selv-bord og kage for alle deltagere.

Om Sdr. Omme Løbet 2018

Velkommen til et festligt motionsløb for hele familien - med 5 og 10 flade km samt 1,7 km børneløb 0-10 år. Sdr. Omme Løbet er en god mulighed for at motionere i fællesskab med andre løbere eller måske konkurrere med kollegaer, venner og familie. Her er plads til alle – både de ambitiøse der løber efter en god tid, dem som løber for motionen og alle der tager turen for hyggens skyld. Sdr. Omme Løbet arrangeres af Sdr. Omme IF Atletik og Motion i samarbejde med byfesten – og er certificeret af Dansk Atletik Forbund. Certificeringen er din garanti for et velorganiseret løb og vi gør meget ud af, at alle løbere får en fantastisk oplevelse fra de ankommer til løbsområdet og til de forlader det igen.

Bad og omklædning:

Ja

Yderligere info:

Gode forhold i Sdr. Omme Multicenter. Lige ved start og mål.