Sdr. Omme Løbet 2020 – AFLYST

Løbsdato: 19/05/2020
Startsted og tid : 19:00
By og landsdel: Sdr. Omme, Midt- og Vestjylland
Stadion Alle 16, 7260 Sønder-Omme, Danmark
Distancer: 5 km., 10 km.
Pris: 5 og 10 km DKK 80,00 + gebyr 11,- / Børneløb DKK 25,- + gebyr 7,- / Eftertilmeldingsgebyr +DKK 30,-
Underlag: Asfalt, Grus
Specialløb: Børneløb (løb, cykling, OCR, triathlon, duathlon)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Ja
TIDSMÅLING: Chip
Rute bemærkninger: Egnet til personlig rekordEgnet til personlig rekord
Tilmelding på dagen: Ja
Rutebeskrivelse

Sdr. Omme Løbet 2020 afvikles på en flad, hurtig og tilskuervenlig 2,5 km rundstrækning ind og ud af Sdr. Omme Stadion. Det bliver et festligt gadeløb, med løbere i begge retninger på Stadion Allé. Ruten er DAF-opmålt og tydeligt markeret med km-skilte. Underlaget består af 95% asfaltvej og 5% hårdt pakket grusvej ind og ud af stadion. Officials og førercykel vil guide deltagerne undervejs.

Forplejning
Væskedepot med vand og energidrik. I målområdet vil der være vand og frugt. Hyggelig afslutning med gratis tag-selv-bord og kage for alle deltagere.

Om Sdr. Omme Løbet 2020 – AFLYST

Sdr. Omme Løbet er en rigtig forårsklassiker med garanti for smil på læben og sved på panden. Her er plads til alle - både de ambitiøse der løber efter en god tid på den hurtige rute, dem som løber for motionen og alle der tager turen for hyggens skyld sammen med kollegaer, venner og familie. Løbet er kendt for den gode stemning og har en hyggelig afslutning med let spisning i festteltet (gratis for alle deltagere). Vi gør meget ud af, at alle løbere får en fantastisk oplevelse fra de ankommer til løbsområdet og til de forlader det igen. Sdr. Omme Løbet er certificeret som bronzeløb af Dansk Atletik Forbund. Certificeringen er din garanti for et velorganiseret løb.

Bad og omklædning:

Ja

Yderligere info:

Gode forhold i Sdr. Omme Multicenter. Lige ved start og mål.