Sejerø Runden

Løbsdato: 04/07/2020
By og landsdel: Sejerø, Sjælland
4592 Sejerø, Danmark
Distancer: 5 km., 10 km., Halvmarathon, Gang 5 km
Pris: 100 kr. 150 kr eller 175 kr
Underlag: Asfalt, Grus, Græs
Specialløb: Serieløb (løb), Walk (løb)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Chip
Rutebeskrivelse

Sejerø Runden har tre forskellige ruter, som bringer løberne rundt på øen, så man kommer til at opleve øens natur. Alle ruter har start og mål på idrætspladsen ved Sejerø Skole. På ruterne er der flere depoter med vand og saft.

Den blå rute er til 5 km løb og gang.

Ruten starter på idrætspladsen, hvor man drejer til venstre og følger Sejerøvej ud gennem Nordby til svinget før Golfbanen. ved vandposten svinger man til venstre ad Knudevejen til den Gamle Vestre skole. Man fortsætter til Såen, hvor der er en vandpost ved Belevue. Ruten fortsætter gennem Sønderby forbi Minigolfen til telefonhuset, hvor der drejes til venstre til målet på idrætspladsen.

 

Den gule rute er til 10 km løb

Ruten starter på idrætspladsen. Man drejer til venstre og følger Sejerøvej ud gennem Nordby og fortsætter forbi forbi vandposten og golfbanen til Snerup krydset, hvor man drejer til venstre ad Vestervej over Lerbæks Ås. Man fortsætter ad Vestervej gennem Såen (vandpost ved Bellevue) gennem Sønderby forbi telefonhuset op gennem Sejerby til Kirken. Her er der en vandpost og man drejer til venstre ad Kongstrupvej til krydser, hvor man drejer til venstre ad Sejerøvej. Man fortsætter forbi Campingpladsen til krydset ved Fribrøndsvej (før Hønsefarmen), hvor man drejer til venstre og fortsætter op til Brugsen. Her drejer man til højre og fortsætter gennem Sejerby til idrætspladsen og målet.

 

Den røde rute er til halvmaratonløbet

Rute starter på idrætspladsen. Man drejer til venstre og følger Sejerøvej ud gennem Nordby og forbi vandposten ved Knudevejen, forbi golfbanen og videre forbi Snerup ud til Gniben. Du drejer til højre ud til parkeringspladsen ved fyret, hvor der er en vandpost. Herefter løber du tilbage og fortsætter ligeud ad Gniben til den gamle Vester Skole. Her drejer du til højre og fortsætter gennem Såen (vandpost ved Bellevue) og gennem Sønderby. Du fortsætter forbi telefonhuset og gennem Sejerby til vandposten ved Kirken. Her fortsætter du ligeud ad Mastrupvej forbi Sejerø Ældrehjem og ud forbi Lejrskolen (vejpost) til Mastrup, hvor der er en vandpost. Du løber rund i Mastrup ad Malurtvej og Ryevej inden du løber tilbage ad Mastrupvej til Lejrskolen. Her drejer du til højre og fortsætter op ad Møllebakken til vandposten i Kongstrup. Herfra går turen ad Kongstrupvej og Sejerøvej forbi campingpladsen og Hønsefarmen til Rensningsanlægget, hvor du drejer til venstre til idrætspladsen og målet.

Om Sejerø Runden

Motionsløb på en af Danmarks småøer, og med god mulighed for at oplevet Sejerøs skønne natur.

Nye opmålinger af ruter, så ½ maraton kommer 300 meter på grusvej, 10 km er helt ny rute og 5 km er som den plejer.

Starttider:

½ maraton kl. 12:00 - 10 km kl. 12:10 - 5 km gang 12:20 - 5 km kl. 12:30.

Da vi har et max antal deltagere, vi kan få med færgerne er det først til mølle tilmeldingen, med mulighed for færgetransport, som lukker ved 250 personer.

Børn under 7 år må deltage gratis og gå eller køres i barnevogn/klapvogn sammen med en voksen.
Hunde må medbringes, de er gratis, men husk de skal være i snor.

Betalingen er bindende.