Skjoldenæsholmløbet

Løbsdato: 17/05/2020
By og landsdel: Roskilde, Sjælland
Sønderlundsvej 58, Roskilde, Danmark
Distancer: 40 km, 80 km, 145 km
Pris: 40 km 135 kr
80 km 185 kr
145 km 235 kr
Underlag: Asfalt
Specialløb: Landevej (cykling)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Chip
Rutebeskrivelse

Alle tre ruter går gennem de smukke og kuperede områder på Midtsjælland. På den lange distance skal bakkerne i Mørkemosen besejres. På alle tre ruter er der depoter.

Om Skjoldenæsholmløbet

Nu er det igen tid til at få pumpet cyklerne og komme ud på nogle friske cykelture. For 39. gang står Roskilde Cykel Motion bag det populære Skjoldenæsholmløb, med start og mål i Roskilde. Denne gang foregår løbet søndag den 17. maj 2020.

Løbet er blevet en forårsklassiker, hvor motionister på alle niveauer kan få afprøvet dagsformen. Vi kan tilbyde tre ruter, på meget lidt trafikerede veje, så også i år er rammerne lagt til rette for at få en rigtig dejlig forårssøndag på cykel sammen med over 2500 andre motionister.

Løbet afvikles ud fra Roskilde og mod vest. Her bydes på en masse skøn natur og noget af det mest kuperede og dermed bedste cykelterræn på Sjælland. Alle ruterne går gennem forårsklædte skove. Det giver alle muligheder for en stor cykeloplevelse.

Vores målsætning med Skjoldenæsholm løbet, er at skabe et løb der giver alle deltagere en god cykel oplevelse. Vi vil ganske enkelt lave et arrangement, vi også kan magte.
Vi vil selvfølgelig gerne give så mange som muligt lejlighed til at deltage, men for stadig at kunne levere kvalitet til jer alle sammen, har vi en deltager begrænsning på 3.000 deltagere.

Det er muligt at tilmelde sig fra september 2019, enten som enkeltperson eller som gruppe på hjemmesiden. Man kan også tilmelde sig på selve løbsdagen mod et eftertilmeldingsgebyr. Der startes i grupper af ca. 40 rytter.