Skovlystløbet 2023

Site Overlay

Skovlystløbet 2023

Løbsdato: 23/09/2023
starttid, fra kl : 10.00
Adresse:
Holtehallerne, Hovedstaden
Distancer: 5 km., 10 km.
Pris: 5 km kr. 200,- + gebyr
10 km kr. 250,- + gebyr
Underlag: Skovsti, Grus
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
Chip: Chip tidstagning
Rutebeskrivelse

Vi ses i skoven, når Skovlystløbet for tredje gang løber af stablen i Rude Skov d. 23. september kl. 10.00! Når du deltager i Skovlystløbet, løber du for skoven, da vi planter et træ i en dansk skov i dit navn. Vær med 5 eller 10 kilometer i Rude Skovs smukke omgivelser, og afrund oplevelsen med lækre snacks, kolde læskedrikke og smag på Skovlyst alkoholfrie sortiment, der smager som en øl skal smage!

Skovlystløbet 2023 byder på en fantastisk løbeoplevelse i Rude Skov, rundt på berømte naturstier, stejle skrænter og tæt på dybe skovsøer. Rude Skov er et område, hvor store naturkræfter og mennesker i fællesskab har formet et landskab, der i dén grad er en løbetur værd. Naturen byder på maleriske ture i kuperet landskab formet under den sidste istid.

DET FÅR DU MED I PRISEN

Startnummer

En særlig Skovlyst-medalje

Smagsprøver på Skovlyst alkoholfrie øl, der smager som en øl skal smage

En vidunderlig dag i skoven

Et træ plantet i skoven i dit navn

SKOVLYST ER SKOVENS BRYG

Skovlyst er et bryggeri, der har sit udspring i Hareskoven, og som brænder for at indkapsle skovens smage, dufte og oplevelser i sit øl. Det er et bryggeri, der hylder skoven og er rundet af skoven. Derfor har Skovlyst i 2021 etableret et løb i samarbejde med de erfarne løbsarrangører Wolfpack International og DGI tidtagning – for at nyde og hylde skoven! Over 200 deltagere var med første år, i 2022 var vi over 250 og nu er vi klar til endnu et skønt løb i skoven! Vi har sat et max på 300 – så skynd dig at melde dig til, inden det er for sent!

KAN MAN GÅ?

Ja, hvis du har lyst, må du gerne gå ruterne – så længe du holder dig inden for tidsgrænserne:

Max 2 timer på 10 km

Max 1 time på 5 km

Rabat til grupper

Så er det nu, du skal udfordre dine kollegaer – for hvis I er mere en 10 personer, kan I få rabat. Skriv til tom.nicolaisen@dgi.dk, så finder vi ud af det.

Om Skovlystløbet 2023