South Coast Ultra / Offroad Triathlon

Løbsdato: 08/09/2019
By og landsdel: Møns Klint, Sjælland
Stengårdsvej 8, Borre, Danmark
Distancer: 5 km., 15 km, 30 km, 50 kmOL

Pris: 750m svømning - 30 km MTB - 10 km trailløb: 599,00 kr.
Underlag: Asfalt, Grus, Græs, Sand, Skovsti
Specialløb:
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Chip
Rutebeskrivelse

Vi vil levere en tri-oplevelse ud over det sædvanlige. Det eneste du skal gøre er, at tage det ene svømmetag efter det andet, følge rute-markeringerne på både MTB og til fods, samt nyde den fantastisk varierede natur. South Coast Ultra Offroad Triathlon vil være et event, hvor DU er i centrum.

Løbet afvikles i samarbejde med GeoCenter Møns Klint og Vordingborg Kommune. Det skaber den perfekte ramme for et velorganiseret løb. Med GeoCenter Møns Klint som vært, får vi en fantastisk stævneplads med udsigt ud over havet, og Danmarks længste trappe på 500 trin, til at markere afslutningen på alle distancer.

Møns Klint er ideelt til Offroad Triathlon, som XTERRA Nordic har afholdt siden 2015. Nu fortsætter succesen med de samme arrangører, bare i en ny og forbedret indpakning til glæde for alle jer passionerede offroad triathleter derude.

Ruterne bliver noget af det bedste i Danmark, med svømning for foden af klinten, MTB i Klinteskoven og på de fede spor, og til sidst trailløb i Klinteskoven, ved foden af klinten ved vandet, og til sidst de 497 trappetrin inden målstregen kan krydses.

Om South Coast Ultra / Offroad Triathlon

Møns Klint er netop optaget på UNESCO’s liste over biosfæreområder, hvilket indbefatter sjælden rigdom af særlige dyre- og plantearter som er yderst sjældne. Der er dermed lagt op til en Offroad Triathlon oplevelse i pagt med naturen og trailstier som sjælden besøges. Der er dømt en løbsoplevelse i særklasse i natur i verdensklasse. Løbet er en sammensmeltning af det populære XTERRA Denmark Møns Klint, og North Coast Ultra trailløb - der nu arrangerer eventet sammen. Det er det samme som XTERRA - bare i en ny indpakning, og samme mennesker bag, der står for høj kvalitet.