South Coast Ultra / Trail Run

Løbsdato: 07/09/2019
By og landsdel: Møns Klint, Sjælland
Stengårdsvej 8, Borre, Danmark
Distancer: 5 km., 15 km, 30 km, 50 km

Pris: 5 km: 175,00 kr.
15 km: 275,00 kr.
30 km: 349,00 kr.
50 km: 449,00 kr.
Underlag: Asfalt, Grus, Græs, Sand, Skovsti
Specialløb: Trailløb (løb), Ultraløb (løb)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Chip
Rutebeskrivelse

Vi vil levere en løbeoplevelse ud over det sædvanlige. Det eneste du skal gøre er, at sætte det ene ben foran det andet, følge rutemarkeringerne, nyde den fantastisk varierede natur og lade dig forføre af de mange km lækre singletrails.

Løbet afvikles i samarbejde med GeoCenter Møns Klint og Vordingborg Kommune. Det skaber den perfekte ramme for et velorganiseret løb. Med GeoCenter Møns Klint som vært, får vi en fantastisk stævneplads med udsigt ud over havet, og Danmarks længste trappe på 500 trin, til at markere afslutningen på alle distancer.

Som deltager i South Coast Ultra, kan du forvente et højt niveau af både service og forplejning. Der vil være væske- og energidepoter undervejs på alle ruter, hvor du hurtigt kan tanke energi.

Ruterne er bygget ud fra lokal ekspertise blandet med kompetencerne fra flere trail- og ultraløbere. Der er dømt ægte trailløb med store loops, varierende underlag og højdemeter i massevis. Det bliver ikke smukkere end på Møns Klint.

I den lækre Finisher Zone kan du købe fantastiske burgere og fries, samt kolde og varme drikkevarer.

Læs meget mere på www.southcoastultra.dk.

Om South Coast Ultra / Trail Run

Møns Klint er netop optaget på UNESCO’s liste over biosfæreområder, hvilket indbefatter sjælden rigdom af særlige dyre- og plantearter som er yderst sjældne. Der er dermed lagt op til en løbeoplevelse i pagt med naturen og trailstier som sjælden besøges. Der er dømt en løbsoplevelse i særklasse i natur i verdensklasse.