South Coast Ultra

Løbsdato: 22/08/2020
By og landsdel: Møns Klint Geo-centret, Lolland-Falster
Stengårdsvej 8, 4791 Borre, Danmark
Distancer: 5 km., 50 km, 30 km, 15 km
Pris: 50 km = 475 kr. + 15 kr. gebyr
30 km = 399 kr. + gebyr
15 km = 299 kr. + gebyr
5 km = 175 kr. + gebyr
15 km Hike = 149 kr. + gebyr
Underlag: Asfalt, Grus, Græs, Sand, Skovsti
Specialløb: Trailløb (løb)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Chip
Rute bemærkninger: Betydelige stigningerBetydelige stigninger
Rutebeskrivelse

Ruterne går via singletracks og skovstier rundt i hele Klinteskoven, op over Møns højeste punkt ved Arborrebjerget og videre op forbi Liselund Slot som det nordligste punkt på ruterne, derefter løbes tilbage forbi Geo-centret og videre sydpå over i Skoven ved Klintholm Gods  og det åbne område ved Mandemarke bakker med det næsthøjeste punkt på Møn, med en 360 graders udsigt over øen og havet. Alle ruter slutter med at løbe langs stranden for foden af Møns klint og op ad de 497 trin som fører op til Geo-centret og Målområdet.

Om South Coast Ultra

Dette er simpelthen den ultimative lokation for ethvert trailløb, skoven og hele området omkring Møns klint byder på fantastiske løbeoplevelser og med meget afvekslende ruter. Her løbes hovedsagligt på singletracks og skovstier og med enkelte passager af asfalt. Afslutningen på alle ruter er langs kyster for foden af Møns klint med den mest fantastiske udsigt til klinten og afslutningsvis med de 497 trin som fører op til målområdet.

Yderligere info

Der kan før, under jeg efter løbet købes kaffe hos Kaffeklubben.

Derudover kan der købes Burger, Pomfritter og sodavand i målområdet. Dette kan bestilles og betales ved tilmelding, så er du sikker på ikke at få noget at spise efter løbet.