VeteranMarchen Kronborg/Musikfestival – AFLYST

Løbsdato: 06/06/2020
By og landsdel: Helsingør, Sjælland
Løjtnantskolen, Kronborg, 3000 Helsingør
Distancer: 30 km, 15 km, 7,5 km

Pris: 175,00 incl. adgang til Musikfestivalen.
Underlag: Asfalt, Grus, Skovsti
Specialløb: March
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Chip
Rute bemærkninger: Betydelige stigningerBetydelige stigninger
Rutebeskrivelse

Starten er kl. 0800, ved Løjtnantskolen på Kronborg i Helsingør, og der er indskrivning fra kl. 0730, for 30-km gængerene.
Klokken 10 for 15-km gængerne, og klokken 11 (tentativt) for 7,5 km-gængerne.

Se yderligere oplysninger på www.VeteranSupport.DK.

Om VeteranMarchen Kronborg/Musikfestival – AFLYST

VeteranSupport.DK vil gerne invitere hele familien Danmark – Veteraner -og deres pårørende til at deltage i VeteranMarchen Kronborg og den efterfølgende Musikfestival på Nordhavnen i Helsingør. Marchen starter ved Løjtnantskolen på Kronborg.

Alle kan deltage – også gerne i kørestol eller klapvogn – på de tre marchdistancer 7,5 km - 15 km og 30 km. Medbring gerne jeres faner/flag. Kom og få en snak med de mange veteraner der deltager, de fortæller gerne om deres oplevelser.

Der vil komme flere militære hold fra Hæren, Flyvevåbnet, Søværnet og Hjemmeværnet - og deltagere fra England, Norge og Sverige - der vil være mulighed for gratis overnatning for alle. Militære hold og veteraner, i militære telte, og alle andre deltagere er velkommen til at selv sætte et telt op i teltlejren, ved Nordkysthallen.

Når marchen er vel gennemført, vil du få udleveret din smukke medalje ved målet. Mette Blomsterberg uddeler medaljerne til børnene, og her vil der være mulighed for at handle mad og drikkevarer, og der vil være boder med merchandise og andre varer.

Så kom og gør dagen til en dag, hvor du er med til at gøre en forskel, for de veteraner der har gjort så meget for os alle sammen.