Vinterløbet – Brabrand

Løbsdato: 29/03/2020
By og landsdel: Brabrand, Østjylland
Engdalsvej 61, 8220 Brabrand, Danmark
Distancer: 5 km., 10 km., 15 km
Pris: 169,00 + tilmeldingsgebyr 10,- (250,- hvis man tilmelder sig på nettet indenfor de sidste 24 timer før løbsstart) Tilmelding åbner 06. oktober
Underlag: Asfalt, Grus, Skovsti
Specialløb: Serieløb (løb)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Ja
TIDSMÅLING: Chip
Rute bemærkninger: Egnet til personlig rekordEgnet til personlig rekord
Rutebeskrivelse

Start og mål ved Brabrandhallen. Der løbes på næsten pandekageflade ruter. Da der løbes på Brabrandstien eller tæt på denne. Det er nok Danmarks hurtigste rute. 15km ruten har en sløjfe på grus / skovsti ( c. 1km).

Om Vinterløbet – Brabrand

GENERELT FOR VINTERLØBENE - FIRE UNIKKE LOKATIONER
For 37. år i træk har Aarhus Motion æren af at kunne indbyde til vinterløb, hvor alle kan deltage uanset niveau. Vinterløbene er både for den seriøse løber, der vil sætte en ny PR og for motionisten, som bare løber for sjov og for motionens skyld. I 2020 vil der igen være fire unikke vinterløb, og det er helt op til dig, hvor mange løb du tilmelder dig.

Vinterløbene kan være dit startskud til at komme godt i gang med det nye år. De er en unik mulighed for at holde sig motiveret i de mørke måneder og sikre, at man kommer i god form til forårets mange løb. Løbene bliver afholdt på fire unikke lokationer, så man er garanteret en ny rute og ikke mindst en ny oplevelse for hvert løb, man deltager i. Alle fire vinterløb byder på de traditionelle 5 og 10 km og en 15 km distance til Vinterløbet i Brabrand.