VINTERLØBET , Hermans

Løbsdato: 15/03/2020
By og landsdel: Aarhus, Østjylland
Havreballe Skovvej 15, 8000 Aarhus, Danmark
Distancer: 5 km., 10 km.
Pris: 169,00 frem til og med 25. januar ( dertil kommer et tilmeldingsgebyr på 10,-). Hvis man tilmelder sig indenfor de sidste 24 timer før løbsstart 250,-). Børn under 14 år gratis hvis de tilmeldes i INFO på løbsdagen ( gælder alle 4 vinterløb. ( tilmeldingen åbner 06. oktober)
Underlag: Asfalt, Skovsti
Specialløb: Serieløb (løb)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Ja
TIDSMÅLING: Chip
Rute bemærkninger: Egnet til personlig rekordEgnet til personlig rekord
Rutebeskrivelse

Løbet starter og slutter i TIVOLI FRIHEDEN. Man kan være indenfor i Hermans både før og efter løbet. Løbet foregår dels på asfalt dels på bredde skovstier og grusveje.

Trailruten har start og mål som for båede 5 og 10km men foregår primært i terræn der ikke berøres af 5 og 10km ruten.

Om VINTERLØBET , Hermans

GENERELT FOR VINTERLØBENE - FIRE UNIKKE LOKATIONER
For 37. år i træk har Aarhus Motion æren af at kunne indbyde til vinterløb, hvor alle kan deltage uanset niveau. Vinterløbene er både for den seriøse løber, der vil sætte en ny PR og for motionisten, som bare løber for sjov og for motionens skyld. I 2020 vil der igen være fire unikke vinterløb, og det er helt op til dig, hvor mange løb du tilmelder dig.

Vinterløbene kan være dit startskud til at komme godt i gang med det nye år. De er en unik mulighed for at holde sig motiveret i de mørke måneder og sikre, at man kommer i god form til forårets mange løb. Løbene bliver afholdt på fire unikke lokationer, så man er garanteret en ny rute og ikke mindst en ny oplevelse for hvert løb, man deltager i. Alle fire vinterløb byder på de traditionelle 5 og 10 km og en 15 km distance til Vinterløbet i Brabrand.

Yderligere info

Der er præmier til M/K vinderne af de 3 klasser.