WINGS FOR LIFE WORLD RUN – app løb

Løbsdato: 05/05/2019
By og landsdel: København, Hovedstaden
Utterslev Mose, København, Danmark
Distancer: 6 km

Pris: €20 - ca. 150 kr.
Underlag: Grus
Specialløb:
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Chip
Links til mere information
Rutebeskrivelse

Løbet starter for enden af Utterslev Mose (ved Rådvadsvej), hvor alle kan være med – kørestolsbrugere såvel som løbere. Der er en rute på hhv. 2,5km (drejer til højre ved Horsebakken – kun én mose) og 5km (to moser), så du selv kan vælge, hvilken rute du foretrækker. Størstedelen af ruten er på flade grusstier, og der vil også være få segmenter på asfalt. Området er let tilgængeligt både med bil, cykel og offentligt transport (Emdrup Station er placeret 800m fra startområdet).

Om WINGS FOR LIFE WORLD RUN – app løb

Wings For Life World Run er et unikt og globalt løb for både løbere, såvel som kørestolsbrugere. I stedet for en målstreg, løber deltagerne side om side i kampen om, at holde den virtuelle Catcher Car bag sig.

Yderligere info

Wings For Life World Run App er systemet der tracker din tid. Når Du du har registreret dig, vil appen automatisk starte på eventdagen. Den virtuelle Catcher Car, starter en halv time efter løbet er skudt i gang, og så snart du er blevet overhalet, vil du modtage et tydeligt signal via appen. Vær helt sikker på, at din telefon er helt ladet op.