XTERRA Denmark Aarhus 2019

Løbsdato: 16/06/2019
By og landsdel: Aarhus, Østjylland
Moesgård Strand, Højbjerg, Danmark
Pris: XTERRA Triathlon: 799,-
XTERRA Sprint: 549,-
XTERRA Duathlon: 499,-
XTERRA Triathlon Stafet: 999,-
XTERRA Triathlon VIP: 1.999,-
Underlag: Grus, Græs, Sand, Skovsti
Specialløb: Cross (cykling), Kvindeløb (løb, cykling, OCR, duathlon, triathlon), MTB (cykling), Stafet (løb, duathlon, triathlon, OCR), Trailløb (løb)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Chip
Rutebeskrivelse

XTERRA Triathlon-distancen byder på 750m svømning ved Moesgaard Strand, 30 km MTB i Marselisborg- og Fløjstrup Skov og 10 km trailløb i skoven og langs kysten.

Svømningen er med strandstart i sandet på Moesgaard Strand og en såkaldt Australian Exit efter første omgang på den 375m lange svømmerute, hvor der skal svømmer 2 omgange.

MTB-ruten er en blanding af alsidigt terræn og udfordrende singletrack, på store dele af det etablerede spor i skoven. Glæd dig til ruten – den har fået de bedste anbefalinger.

Løberuten har både højdemeter og fede trail-segmenter, og selvfølgelig også lidt trapper undervejs. Det er trailløb, når det er bedst.

Om XTERRA Denmark Aarhus 2019

Velkommen til XTERRA Aarhus 2019! XTERRA byder den 16. juni på fede off-road -oplevelser og seje udfordringer, når ét af verdens største XTERRA-events afholdes ved Moesgaard Strand.

Med helt udsolgte events de tidligere år, bliver XTERRA Aarhus 2019 endnu engang en sand XTERRA-fest, med plads til alle!

Weekenden i Aarhus byder på offroad multisport i den smukke natur ved Aarhus. Og NU er der åbent for samtlige distancer til XTERRA Aarhus – vælg mellem fire forskellige distancer.

XTERRA Triathlon er til de seje triathleter, som har modet til at kaste sig ud i den fulde XTERRA-distance. Derudover er der XTERRA Stafet, hvor man som et hold af 2 eller 3 personer, kan prøve kræfter med den fulde distance som en stafet.

Og synes du Triathlon er lidt for lang eller vil du bare gerne give gas på en kortere distance, så tilmeld dig XTERRA Sprint med 375m svømning – 20 MTB – 5 km trailløb. Eller spring svømningen over og tilmeld dig XTERRA Duathlon med 5 km trailløb – 20 km MTB – 5 km trailløb.

Der er noget for alle. Og i år samles alle distancerne søndag den 16. juni, hvor der vil være en kæmpe XTERRA fest!

Yderligere info

Læs meget mere om distancer og anden information på www.xterranordic.com.