Xtreme Mandehørm Aarhus 2020

Løbsdato: 26/09/2020
By og landsdel: Aarhus N, Østjylland
Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Aarhus, Danmark
Distancer: 12 km, 8 km
Pris: 385
Underlag: Andet, Grus, Græs, Sand, Skovsti
Specialløb: Adventure (løb, ocr)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Chip
Rute bemærkninger: Betydelige stigningerBetydelige stigninger

Om Xtreme Mandehørm Aarhus 2020

Tag udfordringen op til Xtreme Mandehørm i Aarhus
Så er vi endnu engang klar med en fuldstændig vanvittig og uforudsigelig rute til dig og dine gutter!

Der er ikke sparet på noget og du får rig mulighed for boltre dig med masser af forhindringer, mudderhuller, bakker, vandpassager og terræn, som du taber pusten af og nok lige skal bruge et par dage efterfølgende på at få ud af benene igen.

Ruten er ubarmhjertig og vil føles som om den aldrig får en ende.

12 km eller 8 km
Ruten strækker sig på 12 lange og hårde kilometer. Du har dog mulighed for at vælge en 8 kilometerrute. Så er du og dine stænger klar til 12 eller 8 km med udfordringer? Det ved du jo nok bedst selv. Vi garanterer at du under alle omstændigheder får dig en løbsoplevelse, som du kan mærke i kroppen flere dage efter løbet.

Skulle du have overvurderet eller undervurderet dig selv ved tilmeldingen, er det muligt at skifte distance på selve løbsdagen.

NYHED: Kender du en kvinde (eller flere), som du gerne vil løbe sammen med - så er der nu mulighed for det i vores Mix Race række, som starter kl. 15.30. Distancen er 8 km. Kvinder, der vil løbe med i Mix Race-rækken, skal tilmelde sig denne række ved tilmelding til Ladies Mud Race 2020 Aarhus på Sportstiming.dk