Xtreme Mandehørm – Dark edition

Løbsdato: 10/03/2020
By og landsdel: Hillerød , Sjælland
Milnersvej 35D, 3400 Hillerød, Danmark
Distancer: 6 km

Pris: 275,-
Underlag: Asfalt, Grus, Græs, Sand, Skovsti
Specialløb: Adventure (løb, ocr)
DAF OPMÅLT DISTANCE: Nej
TIDSMÅLING: Chip
Rutebeskrivelse

Ruten er for det meste et single track. Du skal ikke gennem dybt vand, men du kommer med garanti ikke tørskoet i mål, ligesom dit tøj nok heller ikke ser pænt ud. På ruten er der en del forhindringer, som skal passeres.

Om Xtreme Mandehørm – Dark edition

Gør klar til en en anderledes oplevelse med lys, ild og farver over et ca. 5,0 km mørkeløb med naturlige og opbyggede forhindringer.

Xtreme Mandehørm Dark Edition er et trailløb på stier og off-track i buldrende mørke. Nogen steder vil fakler vise vej for de små lyskegler fra deltagernes pandelamper. Lyskeglerne stopper op. Der er noget, som forhindrer dem i at komme videre. Lyskeglerne søger at komme forbi, og det lykkedes ved fælles hjælp.

Med pandelamper og knæklys skal der tilbagelægges 2 x ca. 2,5 km i mørke. Den smalle rute i skoven, i den gamle tørvemose, gennem fårefolden og op gennem adventure park-området bliver synlig, når forskellige former for lys viser vejen. Når du skal ud på 2. runde er du mere parat … tror du, for du vil hele tiden møde nye overraskelser.

Ruten er for det meste et single track. Du skal ikke gennem dybt vand, men du kommer med garanti ikke tørskoet i mål, ligesom dit tøj nok heller ikke ser pænt ud.

Når strabadserne er overstået, løber du i mål og får en velfortjent medalje. I Firmaidrættens Hus vil der være mulighed for, at du kan genopfriske dine oplevelser og høre dine venners oplevelser over et glas vin, øl og kaffe.