Her på siden finder du guides til hvordan man opretter løb, redigere og genbruger tidligere data mv. Brug fanebladene på siden.

Sådan opretter du et motionsløb på Motionskalender.dk

 1. Login eller opret bruger på Motionskalender.dk

2. Gå til arrangøroversigten (Arrangøroversigt ikonet kommer kun frem, når der er logget ind).

3. Udfyld felterne med info omkring løbet. (Felter markeret med * skal udfyldes)

4. Accepter betingelserne og beslut om løbet skal promoveres yderligere. Herefter trykkes på ‘Indsend løb’.

5. Løbet afventer nu godkendelse af en administrator. Når løbet er godkendt vil det være på løbskalenderen. (Vi sikrer os altid at alt indhold er som det skal være. Vi tjekker links til linkede sider, således der ikke er et løb, som ikke henviser det korrekte sted hen).

Sådan redigere, genaktivere og kopier du oprettede løb

1. Login på Motionskalender.dk

2. Gå til arrangøroversigten (Arrangøroversigt ikonet kommer kun frem, når der er logget ind).

3. På arrangøroversigten kan du se dine aktive motionsløb. Motionsløb som afventer at blive godkendt, samt motionsløb som er udløbet (afholdt). Ved at klikke på løbet, bliver data fra det pågældende løb automatisk sat ind i felterne.

Det giver mulighed for følgende:

  • Skal du tilføje et motionsløb som er mere eller mindre identisk med et der er udløbet, kan du blot genindlæse det udløbne motionsløb, ændre datoen for afholdelsen og trykke gem igen. Nu er det afholdte løb blevet genaktiveret med ny dato. Det er stadig muligt at redigere i alle datafelterne.
  • Skal du afholde flere løb, som er mere eller mindre identiske (f.eks. serieløb), kan du benytte funktionen ‘duplikere’, som laver en kopi af det løb som du benytter funktionen på. Det nye løb vil hedde det samme som det tidligere, blot med ‘kopi’ bagefter. Det er muligt at ændre alle datafelter i det kopierede løb, hvilket gør det hurtigt og nemt at oprette mange løb hurtigt. (Vi anbefaler, at man så vidt muligt ændrer lidt i teksterne i sine “identiske” løb, grundet måden søgemaskiner fungerer på).

Er der spørgsmål til funktioner på siden, er I altid velkommen til at kontakte os på kontakt@motionskalender.dk