Løbskalender

Afholdte løb

 • Løbsnavn Dato Landsdel Startby Distance Specialløb DAF Chip
 • Junglerun København 2021

  Junglerun er et Sjovt og hyggeligt familieløb, der tager holdene ( et barn og en voksen) gennem en masse forhindringer og samarbejdsøvelser som skal gennemføres sammen. Der er garanti for røde kinder og godt humør.

  23/05/2021

  Hovedstaden Valbyparken
  • 4 km.
  • Adventure
  • Børneløb
  • Trailløb
  Nej Nej
 • 3600 marathon - Motionsløb for alle - 5km - 11km - 21km

  Hyggeligt løb på en smuk og yderst fredelig rute i den sydlige og landlige del af Frederikssund.
  Professionel tidtagning med chip, medalje, diplom og basis forplejning til alle deltagere.

  27/05/2021

  Sjælland Frederikssund
  • 5 km.
  • 11 km.
  • Halvmarathon
  • Serieløb
  Nej Ja
 • BMI Cannonball #2Egnet til personlig rekord

  BMI Løb & Motion præsenterer med stolthed sin anden udgave af BMI Cannonball.
  Ruten starter ved Egelundhallen mellem Beder og Malling, Bredgade 5, 8340 Malling (her er masser af parkeringspladser lige ved start) og afvikles på en rundstrækning a 7,03 km, således at der er mulighed for at løbe 7 og 14 km samt halvmaraton. Distancen vælges ved tilmelding på Sportstiming. Underlaget er asfalt og grusstier, og ruten er yderst flad. Der er depot efter hver omgang (dvs. efter 7, 14 og 21,097 km) – depotet vil indeholde vand, cola, slik, chips og hvad vi ellers finder på af sjove sager. SuperBrugsen Malling og SuperBrugsen Beder vil kappes om at sørge for god forplejning på depotet. ALLE er ansvarlige for at hjælpe til med oprydning – brug de opstillede poser/spande. Efter løbet byder Café Klubånd på et mindre traktement, som vi ikke kan løfte sløret for endnu.
  Bemærk, at vi naturligvis sørger for, at arrangementet som hele og dermed også depotet overholder alle gældende retningslinjer, så det kan være, at depotet bliver betjent, og det kan være, at traktementet bliver i form af en goodiebag.
  Der er begrænset mulighed for bad og omklædning, men der forefindes toiletter. Der er mulighed for henstilling af tasker og poser i omklædningsrum, men på eget ansvar.
  Maks. gennemførelsestid for løbet er 3 timer. Mulighed for eftertilmelding på dagen (+50 kr.), hvis der ikke er udsolgt. Maks. deltagerantal: 120.
  Starten for alle distancer går kl. 9.00, medmindre et eventuelt forsamlingsforbud medfører forskudt start.
  Pris for alle distancer: 100 kr. (+ gebyr). Der er 25 kr. i rabat til medlemmer af Dansk Halvmarathon Klub – tilmeldinger tjekkes mod officiel medlemsoversigt. Snyd medfører annullering af tilmelding uden tilbagebetaling.
  Tilmelding er åben.
  Hvis løbet bliver aflyst, tilbagebetales deltagerprisen naturligvis.
  Løbet afvikles efter Dansk Halvmaraton Klub og Klub 100 Halvmaratons regler, dvs. autostop skal være slået fra på løbeuret, og tiden må ikke stoppes undervejs. Tiden registreres i mål og annonceres hurtigst muligt på Sportstiming. Her kan diplom også downloades efterfølgende. De almindelige færdselsregler skal overholdes - dvs. hold til venstre på offentlig vej, og løb ikke flere ved siden af hinanden på vejen. Vejen skal krydses én gang på ruten (bemandet med officials), så hold godt øje, og pas på trafikken.
  Ruten kan ses her: https://www.plotaroute.com/route/1011266 
  Der er medalje til alle deltagere i mål, og der løbes med løbsnummer.
  Eventuelle spørgsmål kan rettes til: BMICannonball@hotmail.com
  Løbet afvikles i samarbejde med Lions Club Beder-Malling, der har en Lykkevogn stillet op på dagen. Gevinst hver gang - rigtig mange fine præmier, så besøg gerne vognen. De tager imod MobilePay.
  Pokalforum i Beder har ydet os uvurderlig hjælp med medaljerne, og SuperBrugsen Malling og SuperBrugsen Beder vil kappes om at levere lækkerier og forfriskninger til depotet. XL-Byg Malling sørger for vand efter løbet. Café Klubånd sørger for at stille sulten.
  Ariana Blomster i Malling vil gerne igen være vores sponsor, og det er vi rigtig glade for.
  Martin Rådgivning & Revision er ny sponsor på løbet, som vi er meget glade for at have med.
  Også ny på sponsorfronten er danbolig Beder, som vi også byder velkomne til arrangementet.

  29/05/2021

  Østjylland Beder-Malling
  • 7 km.
  • 14 km.
  • Halvmarathon
  • Cannonball
  Nej Nej
 • BornFondos bjerg enkeltstartBetydelige stigninger

  Bjergenkeltstarten starter i det lille idylliske fiskerleje Vang på vestkysten af Bornholm. Over 400 deltagere.
  Idyllen bliver dog hurtigt brudt på denne 8,3 kilometer lange rute med 182 højdemeter, for Vangbakken er kåret som "Danmarks skrappeste stigning".
  http://www.danskebjerge.dk/artikler-vinder.htm
  Stigningen er lumsk med sine store sving, og selv om du er en rutineret cykelrytter, skal du passe på, at  benene ikke syrer til allerede kort efter start. 
  Efter Vang fortsætter terrænet opad og forbi den gamle borg Hammershus. Udsigten er flot, men det får du nok ikke mulighed for at nyde, for kort tid efter kommer finalen, hvor du skal op ad stigningen til Hammerfyret. Her bliver din pulsmåler sat på overarbejde.
  På toppen troner Hammerfyret, og idyllen kommer tilbage. Herfra kan du nyde de flotteste udsigter over klippekysten helt til Sverige. Smilet breder sig på dine læber, og du er klar til endnu vildere udfordringer i morgendagens Born Fondo.
  Der er 30 sekunder mellem hver startende.

  29/05/2021

  Bornholm Vang
  • 8.3 km.
  • Enkeltstart
  Nej Ja
 • RødspætteløbetBetydelige stigninger

  Rødspætteløbet er en oplagt mulighed for at prøve kræfter med cykelsporten på en landevejscykel.
  Byens hyggelige og udfordrende cykelløb har nemlig en bred appel til øvede såvel som nybegyndere – vi har planlagt 2 flotte ruter.

  Begge ruter kan køres fordi du vil køre ræs. Men du kan også vælge at tage turen, for at nyde det fantastiske landskab, eller bare for at prøve, om du kan holde distancen i bakkerne.

  30/05/2021

  Nordjylland Frederikshavn
  • 60 km.
  • 100 km.
  • Landevej
  Nej Ja
 • BornFondo - Bornholms BjergløbBetydelige stigninger

  BornFondo har start og mål i Gudhjem, som med sin beliggenhed ned ad en stejl klippeskrænt er en af Danmarks mest specielle byer.

  ”Brødde” betyder bakke på bornholmsk, og i løbet af BornFondos fire runder op ad Gudhjems ”Brøddegade”, vil du hurtigt lære, at det er et fornuftigt navn til denne gade! Selvom Brøddegade er stejl, så bliver du nærmest båret op af det store publikum til toppen af bakken.

  Fartvinden suser på vejen ned ad mod det lille fiskerleje Melsted, men glæden er kort… og den næste stigning er lang. Hver gang at du tror, at du har nået toppen, opdager du, at der blot er et ekstra sving – og en ekstra stigning – som venter dig. Du når dog toppen, og herfra har du en fantastisk udsigt over havet med Danmarks østligste punkt, Christiansø, i horisonten. 

  På vejen tilbage til Gudhjem skal du forbi et par andre ”små buler” på vejen – eksempelvis ”Bobbabrøddan”. ”Bobba” betyder trold på bornholmsk, og når du sammensætter det med ”Brødda = Bakke”, så ved du, hvad der venter dig. For kun en trold kan have udtænkt denne bakke, der nærmest er formet som et ”V”.

  BornFondo et hårdt,men også sjovt cykelløb. Du vælger selv om du vil køre 2, eller 4 runder, og du kan skære svingene uden risiko for at møde modkørende.

  30/05/2021

  Bornholm Gudhjem
  • 63 km.
  • 93 km.
  • 123 km.
  • Landevej
  Nej Ja
 • Corona Run 2021Egnet til personlig rekord

  NB: Vi donerer 10 kroner per danske løber til en godkendt charity - vi annoncerer hvilken snarest, men det bliver en organisation på handicap, ældre eller børns vilkår området. De mennesker, der virkelig har haft det svært under Covid 19 epidimien.

  For et år siden blev vores verden vendt på hovedet og rystet godt igennem.
  Corona og Covid-19 kom ind i vores liv, i vores land og i vores familier.
  Vi mistede familiemedlemmer, andre mistede deres arbejde, men samtidig vi hører også, at mange også havde det bedste år af deres liv.

  Kort sagt - vi har levet med Corona i et år!

  Voksne arbejder hjemme, børn og unge har været i hjemmeskole og alle har isoleret sig fra venner og familie i høj grad.
  Alt det sjove og festlige ude i byerne er forandret: butikker, biografer, teatre, barer og restauranter har været lukket, det er umuligt at komme på ferie i udlandet og verden som vi kender den, er totalt forandret.

  Nu er vaccinerne her og og nogle er ved at have fået det første stik og flere har fået begge vaccinationer.

  Det går fremad og lige pludselig er verden klar igen - til en revance.

  Vi skal på arbejde og se vores kollegaer, vi skal i skole, på restauranter, i biffen, på ferie i udlandet - det bliver så fedt!

  VI ELSKER DET!

  Derfor har vi lavet et Corona løb med en stor fed flashy guldmedalje. Den er hele 10 cm i omkreds og kommer til at se ud som på banneret og har et super fedt satin bånd.

  Det virtuelle løb kan du løbe, gå eller cykle, hvor du vil og hvornår du vil, men de fleste vil løbe i juni. Du skal bare overholde myndighedernes regler og restriktioner.

  Distancerne er:
  2 KM
  5 KM
  7,5 KM
  10 KM
  15 KM
  21 KM (Halvmaraton)
  Maraton (kunne løbes som cannonball efter Klub100 regler)

  Man kan ændre distancerne, inden løbet går i gang via et link, der fremsendes, når du har meldt dig til.

  Løbets datoer:
  Corona Run afholdes i juni. Du vælger selv hvornår du løber, om du løber eller går og hvilken tid på dagen.

  Frem med løbeskoene, tøj til årstiden og vær med til at løbe Corona Run.
  Bagefter kan du hænge den flotte medalje om halsen, printe dit diplom og meget gerne poste dine billeder
  på vores facebook side @hansenrun eller tagge os på Instagram med #coronarundk2021 og/eller #hansenrun.
  På den måde kan vi være fælles om at fejre hinanden.

  01/06/2021

  Hovedstaden
  • 2 km.
  • 5 km.
  • 10 km.
  • 15 km.
  • Halvmarathon
  • Marathon
  • 7,5 km.
  • Virtuel
  Nej Nej
 • Junglerun Holstebro 2021

  Junglerun er et Sjovt og hyggeligt familieløb, der tager holdene ( et barn og en voksen) gennem en masse forhindringer og samarbejdsøvelser som skal gennemføres sammen. Der er garanti for røde kinder og godt humør.

  06/06/2021

  Midt- og Vestjylland Holstebro Kaserne
  • 4 km.
  • Adventure
  • Børneløb
  • Trailløb
  Nej Nej
 • Taastrup Løbet nr. 551Egnet til personlig rekord

  "Danmarks mest afholdte motionsløb"

  08/06/2021

  Hovedstaden 2630 Taastrup
  • 2 km.
  • 5 km.
  • 10 km.
  • Serieløb
  Ja Ja
 • Little Mammut KøbenhavnBetydelige stigningerEgnet til personlig rekord

  Little Mammut er en mindre version af vores event, Mammutmarch, hvor deltagerne vandrer enten 30 eller 55 km. Der vil være 2 forplejningsposter på 30 km ruten og 3 på 55 km ruten. Ved disse forplejningsposter er det muligt at få noget at spise, hvile sig og derefter begive sig videre på sin vandretur.
  Start for 30 KM: 11:30
  Start for 55 KM: 08:30.

  12/06/2021

  Hovedstaden København
  • 30 km.
  • 55 km.
  • March
  • Walk
  Nej Nej

Her finder du vores løbskalender over motionsløb.

 

Motionskalenderen indeholder: Motionsløb 2018 og motionsløb 2019, indenfor, cykelløb, forhindringsløb (OCR), duathlon og triathlon.

Ved hjælp af søgefilteret kan du lave løbskalenderen om til en cykelkalender, OCR kalender, løbskalender, duathlon- og triathlonkalender.