Motionskalender.dk er drevet og ejet af firmaet TC af 2017.

Motionskalender.dk er skabt i slutningen af 2017 af Troels Christensen. Hjemmesiden tilbyder løbsdeltagere, indenfor flere forskellige sportsgrene, en løbsoversigt med alle relevante data og links. Al data og links er leveret af løbsarrangøren selv.

Hjemmesiden er gratis at benytte for både løbsarrangører og løbsdeltagere.

Motionskalender.dk blev skabt med det formål, at give sportsudøvere og motionister muligheden for, nemt og hurtigt, at finde et motionsløb i lokalområdet. Oversigten skal være nem og overskuelig og arrangører skal have nemt ved at tilføje nye løb.
Vi ønsker at skabe en løbskalender, som er vellidt og accepteret blandt danskerne. Det skal være slut med at bruge en masse tid på at slå op på flere forskellige løbssider. Vi samler alt i en.

Hvorfor motionskalender.dk:
Indehaver af Motionskalender.dk, Troels Christensen, har gennem 2017 haft en udfordring kørende, med at løbe 1 arrangeret halvmaraton pr måned, dvs. 12 på et år. I den travle hverdag med arbejde og familie, var det ikke altid lige let at google sig gennem adskillige motionsløb og da øvrige motionsoversigter var mangelfulde, besluttede han sig for at oprette en hjemmeside, som kunne hjælpe andre i hans eller lign. situation.

Logo
Vi er stolte af vores logo, som repræsenterer vores hjemmeside. Logoet er designet af Lasse S. Nissen. Ønsker du kontakt med Lasse, benyt kontakt@motionskalender.dk

Troels Christensen
Stifter af Motionskalender.dk