INDLEDNING:

Motionskalender.dk er ejet og drevet af firamet TC af 2017, cvr. 38473883 , Damhaven 18, 2670 Greve.

Du bedes venligst gennemgå vilkår og betingelser herunder grundigt før du benytter hjemmesiden.

DATABESKYTTELSE:
Motionskalender.dk anvender cookies til at målrette og fodbedre indhold og annoncer på hjemmesiden. Ønsker du ikke der bliver opsamlet information, bedes du slette dine cookies og undlade at benytte hjemmesiden fremover.

Motionskalender.dk sælger ikke personlige oplysninger til 3 parts virksomheder. Alle personlige oplysninger indsamles, såfremt arrangøren opretter en bruger.

EJENDOMSRET:
Alt materiale, herunder tekst, fotos, layout, opbygning og underliggende software er ejet af Motionskalender.dk (TC af 2017).

Det er ikke tilladt at kopiere, modificere, ændre, publicere, udsende eller overføre materiale fra Hjemmesiden eller den underliggende softwarekode uden Motionkalender.dks forudgående skriftlige samtykke.

ACCEPTABEL BRUG:
Hjemmesiden må alene bruges under gældende betingelser og vilkår.

Der må Ikke:

  • Udbredes information på eller via Hjemmesiden, som kan være skadeligt, uanstændigt, ærekrænkende eller på anden måde ulovligt.
  • Foretages oprettelse af falske brugere og motionsløb. (brugere og motionsløb bliver manuelt gennemgået af administrator).
  • Ødelægge Hjemmesidens helhedsindtryk, samt den underliggende softwarekode.
  • Skaffe eller forsøge at skaffe sig adgang til Motionskalender.dks netværk.
  • Benytte hjemmesiden, så den krænker andre andres rettigheder.

Overholdes gældende betingelser og vilkår ikke, kan Motionskalender.dk uden advarsel ophæve oprettede løb og nægte dig adgang til hjemmesiden.

EKSTERNE LINK:
Motionskalender.dk kan benytte eksterne links til andre hjemmesider. Disse er ikke godkendt og administreret af Motionskalender.dk og kan derfor ikke holdes ansvarlig for sidernes indhold. Adgang til disse hjemmesider er på eget ansvar.

LØBSOVERSIGTEN:
Motionskalender.dk er ikke ansvarlig for fejl i oprettede motionsløb. Alle løb er manuelt tilføjet af arrangøren og fejl kan forekomme.