Trailløb VissenBJERG

Information Løbsdato:07/04/2019 Startsted og tid : By og landsdel:Vissenbjerg, Fyn og øerne Distancer: 6 km, 12 km

Pris:Early bird pris indtil indtil d. 1. marts kr. 95. Derefter stiger prisen. Underlag: Skovsti Specialløb: Trailløb (løb) Rute bemærkninger: Betydelige stigningerBetydelige stigninger Tilmelding på dagen:
Rutebeskrivelse

Trailløb VissenBJERG udfordrer løberne med en varieret rute samt masser af højdemeter på gode skovstier. Til gengæld belønnes man med smukke udsigter.
Der kan løbes 6 eller 12 km. Der løbes hhv. 2 eller 4 omgange på en 3 km rute med ca. 80 hm.
Der kan også løbes stafet på 12 km. De 4 omgange kan deles mellem 2-4 løbere, hvor der kun må være 1 løber på ruten ad gangen.

Om Trailløb VissenBJERG

Vi ønsker at arrangere et motionsløb, hvor hygge og glæden ved naturens udfordringer er i fokus. Alle løbere uanset niveau skal have en god oplevelse, og vi lægger os i selen for at skabe en fed stemning.
Vi har tidligere afviklet trailløb på Stige Ø, men har nu valgt at skifte lokation og er rykket til Vissenbjerg. Men vores koncept er det samme som ved tidligere løb på Stige Ø.
Mange sponsorer støtter vores løb, så der super flotte præmier til både de hurtige og de heldige, da der er lodtrækning blandt alle startnumre. Man skal dog være til stede for at tage del i præmieregnen.

Bad og omklædning:
DAF OPMÅLT DISTANCE:Nej
TIDSMÅLING:Chip
Yderligere info

Der kan parkeres ved Vissenbjerg Idræts- og kulturcenter.